Tetra-printen

Tijdens deze boeiende workshop krijg je de kans om je creativiteit te uiten door afbeeldingen te snijden of te krassen met een etsnaald in tetra-materiaal. Nadat je dit hebt gedaan, is het tijd om de etsinkt zorgvuldig aan te brengen op de tetra-plaatjes. Vervolgens wordt de afbeelding met behulp van een etspers overgebracht op stevig etspapier, wat resulteert in prachtige kunstwerken.

Aan het einde van de workshop zul je trots je eigen gemaakte kunstwerken kunnen bewonderen, ingelijst en wel! Om teleurstelling te voorkomen, is het raadzaam om je tijdig in te schrijven, aangezien de workshop doorgang vindt bij een minimum van 4 deelnemers.

Tussendoor is er koffie, thee en iets lekkers.

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van groepsactiviteiten, feestjes, bedrijfs- of teamuitjes, of wil je de workshop op jouw locatie laten plaatsvinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Aantal uur:
3

Kosten:
52,50,- (incl. materiaal) 

Locatie:
Kreatief Pakhuis Zaandijk

Schrijf je hier in

× contact
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren